SPOLEHLIVÉ PRODUKTY A SERVIS
        PRO ČISTOTU JAKÉHOKOLIV PROVOZU

Navigace: < Průmyslová chemie SOCOMORE

Vodoodpudivý odmašťovač a čistič HYSO 93

provedení

vodoodpudivý odmašťovač a čistič na kovové prvky, duroplasty, motory, montážní roboty, obráběcí stroje, elektromechanické části a lakované povrchy, které jsou pokryty kalem, špínou, řeznými oleji. Je použitelný i za mokra a za studena. Neobsahuje chlorovaná a benzenová rozpouštědla, nepodléhá klasifikaci podle evropských právních předpisů o VOC. Vzhledem k těmto vlastnostem a velmi nízkému riziku hořlavosti se doporučuje pro práce ve špatně větraných místech, bod vzplanutí je stabilní v čase a zůstává konstantní během trvání odpařování. Omezená těkavost umožňuje použití tohoto výrobku v lázni, pokud je to nutné, a minimalizuje ztráty způsobené odpařováním, což snižuje spotřebu produktu.

Vodoodpudivá vlastnost umožňuje aby se voda vytěsňovala z vlhkých povrchů. Riziko koroze akumulací vody v nepřístupných oblastech nebo kondenzací např. ve slepých otvorech se snižuje.

HYSO 93 je inertní na kovy (oceli, hliník a jeho slitiny, zinek a galvanizované oceli ...), plasty (PVC, ABS, polyethylen, polyester, polyuretany, plexisklo...), kaučuky a elastomery. Může být použit na lakované povrchy (polyuretany, akrylové pryskyřice ...) Bez rizika reakce nebo poškrábání.

Schválený PRATT & WHITNEY, MOTORY SAFRAN HELICOPTER, SNCF, SAE.

balení

5 L, 20 L, anebo 210 L

objednávkový kód

 HYSO93

dostupnost

na objednávku